KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Antisemitismen ökar – skolor ber Westerström om hjälp

Björn Westerström har som samordnare mot antisemitism i Malmös skolor fått ökad efterfrågan och är fullbokad ett år framåt.

Min fantastiska resa

Min fantastiska resa
Under min senaste semester hade jag möjlighet att resa till en helt ny plats. Jag valde att besöka en ö i Stilla havet som är känd för sina vackra stränder och kristallklara vatten.
Jag spenderade dagarna med att sola på stranden och utforska den omgivande naturen. Det var verkligen en avkopplande och fridfull upplevelse.
En dag bestämde jag mig för att hyra en kajak och utforska havet på egen hand. Det var en fantastisk upplevelse att paddla längs kustlinjen och se den otroliga marina djurlivet.
Jag hade också möjlighet att prova på några vattensporter som jag aldrig tidigare hade testat. Att surfa och snorkla i det kristallklara vattnet var otroligt roligt och spännande.
Under kvällarna njöt jag av den lokala maten och kulturen. Jag besökte traditionella restauranger och smakade på läckerheter från det lokala köket.
Min resa till denna fantastiska ö var verkligen en oförglömlig upplevelse. Jag kommer för alltid att minnas de vackra stränderna, det klara vattnet och den fantastiska maten.