KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”Chockerande avslöjande om känd pastorns hemliga affärer”

Madonna öppnar upp om nära döden-upplevelse och konversation med Gud under sjukhusvistelse.

Madonna har berättat om en skrämmande hälsoupplevelse och avslöjade att hon tror att hon konverserade med Gud under vad hon beskrev som en ”nära döden” vistelse på sjukhus. Sångerskan kämpade mot en allvarlig bakterieinfektion och tillbringade flera dagar på en intensivvårdsavdelning förra juni. Madonna berättade om sitt lidande under en framträdande i Los Angeles, Kalifornien. Hon avslöjade att hennes första ord efter att ha vaknat upp ur en inducerad koma efter fyra dagar var ”nej.” Hon tolkade detta som en gudomlig konversation, och sa: ”Det var ganska skrämmande – uppenbarligen visste jag inte på fyra dagar eftersom jag var i en inducerad koma, men när jag vaknade upp var det första ordet jag sa ’Nej’.” Madonna fortsatte med att uttrycka sin tacksamhet till sin läkare, som hon avslöjade var i publiken under showen. Hon förklarade också att läkaren hade uppmanat henne att spendera tid i solen när hon återhämtade sig från sin hälsoskräck. ”Det var så svårt för mig att gå från mitt hus till bakgården och sitta i solen,” minns hon. ”Jag vet att det låter galet, men det var svårt.” ”Jag visste inte när jag kunde resa mig igen och när jag kunde vara mig själv igen,” fortsatte sångerskan med ”Like a Prayer”. ”Det var en konstig sak att äntligen inte känna att jag var i kontroll. Det var min lektion att släppa taget.” Madonna är för närvarande mitt i den nordamerikanska delen av sin världsturné, som försenades på grund av hälsoskäran.(Artikeln är även baserad på information från Reuters)