KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Den nya mobilappen som kommer att förändra sättet du reser

Amerikanske pastorn, författaren och radioprofilen Dr Tony Evans har gift sig med sin fästmö, tre månader efter att de tillkännagav sin förlovning.

Amerikansk pastor, författare och programledare Dr Tony Evans har gift sig med sin fästmö, tre månader efter att de tillkännagav sin förlovning. Dr Evans, seniorpastor på Oak Cliff Bible Fellowship i Dallas, Texas, och Dr Carla Crummie gifte sig under en privat ceremoni omgiven av familj och nära vänner. Kyrkan meddelade nyheten på Facebook och sa att det gav kyrkan stor glädje att se deras pastor välsignad ”på detta vackra sätt”.

Änkemannen, som förlorade sin första fru, Lois, till en sällsynt form av cancer precis innan Covid-pandemin, hade meddelat i september att han träffat någon som hade ”gått en liknande väg”. I en märklig vändning dog Dr Crummies man på väg till begravningen av Dr Evans fru. Både Dr Evans och Dr Crummie förlorade också en förälder inom en kort tid efter att ha förlorat sina respektive makar.

Lois Evans, Dr Evans första fru, var gift med honom i nästan fem årtionden. Hon var medgrundare och senior vice president för The Urban Alternative, en kristen sändnings- och undervisningsminister som sänds på Premier Christian Radio och på över 1 200 radiostationer i över 130 olika länder.

Dr Evans tillkännagav sin förlovning med Dr Crummie på scenen i sin kyrka, med familjemedlemmar som sällskap. Han och Lois hade fyra barn tillsammans. Meddelandet från Oak Cliff Bible Fellowship sa: ”Äktenskap är en välsignelse från Gud, och det ger oss stor glädje att se vår pastor välsignad på detta vackra sätt. Efter att ha gått in i äktenskapet i en privat ceremoni omgiven av familj och nära vänner är paret exalterade över att fortsätta tjäna Herren tillsammans, stödda av tro, kärlek och böner från vår kyrkofamilj.”