KRISTNA NYHETSBYRÅN

Search
Search
Close this search box.

Förbättrar förståelsen: specialiserade ministerier reflekterar över seminarium.

Jag skulle vilja boka ett rum på ert hotell för två nätter, med incheckning den 15 september 2021 och utcheckning den 17 september 2021.

Pastor Maricar Delfun, programkoordinator för Regionala Ekumeniska Rådet i Cordillera (RECCORD), Northern Luzon, Filippinerna, United Church of Canada, säger att seminariet förbättrar förståelsen. ”Jag är hedrad att få vara en del av detta Ekumeniska Utbildningsseminarium eftersom det bekräftar livet och arbetet inom ekumeniska rörelsen som vi har bedrivit på RECCORD som ett uttryck för vår tro och vår respons på samhällsfrågor på gräsnivå,” sa Delfun. ”Min förhoppning är att hjälpa till att stärka den ekumeniska rörelsen på gräsrotsnivå för att bidra till att förverkliga den ekumeniska visionen om hopp, fred och rättvisa.”

Delfun tillade: ”Detta seminarium kommer att förbättra min förståelse för den ekumeniska rörelsen som programkoordinator för RECCORD och åtagandet att förmedla en sådan kunskap om den ekumeniska rörelsen, som lärare i ekumenik vid vårt Ekumeniska Teologiska Seminarium i Baguio City, Filippinerna.”