KRISTNA NYHETSBYRÅN

Search
Search
Close this search box.

Förre V-ledaren kandiderar i EU-val

Jonas Sjöstedt, former leader of the Left Party, announced on Facebook that he is running for the European Parliament in next year's EU elections, highlighting his enduring political passion and interest.

Exempel på HTML-dokument

En artikel om HTML
HTML står för Hypertext Markup Language och är grunden för hur webbsidor skapas och visas i webbläsare. Det är ett språk som används för att strukturera och presentera innehåll på webben. HTML-dokument är uppdelade i olika element och taggar som tillsammans bildar en hierarkisk struktur.
Taggar i HTML används för att markera och definiera olika delar av innehållet. Till exempel, taggen används för att skapa styckeindelningar, medan till taggarna används för rubriker av olika storlekar.
Förutom att strukturera text kan HTML även innehålla länkar, bilder, tabeller och formulär. Genom att använda attribut kan man lägga till olika egenskaper till element, exempelvis färger, storlekar och positioner.
En webbläsare tolkar HTML-koden och presenterar innehållet i en läsbar och användarvänlig form. Att kunna skapa och förstå HTML är en grundläggande kunskap inom webbutveckling och är användbart för att kunna skapa och uppdatera webbsidor.