KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Kat Von D ber om böner när kritiken fortsätter efter hennes kristna omvändelse

Tatueringsskonstnären Kat Von D ber om böner för sig själv och sin man när de möter kritik för hennes val att bli kristen.

Tatueringkonstnären Kat Von D begär böner för henne och hennes make då de möter kritik för hennes val att bli kristen. I en intervju med Relatable-podden med Allie Beth Stuckey öppnade den nyblivna troende upp om hur kommentarerna på hennes dopvideo har påverkat henne, speciellt eftersom hennes make, Rafael Reyes, inte har valt att bli kristen själv.

”När du har hela en gemenskap av människor som attackerar dig – inte för att säga att min make ska göra något baserat på en kommentar på Instagram – men när det blir förstärkt så mycket så avskräcker det människor”, sa Von D till Stuckey.

I oktober överraskade den 41-åriga tatueringkonstnären sina miljontals följare genom att lägga upp en video på sin dopceremoni. Hennes beslut att bli döpt kom 15 månader efter att hon via Instagram meddelade att hon fördömde häxkonst.

Nu uppmanar hon människor att be för att hennes make ska få samma möte med Jesus.

”När vi blev tillsammans var varken jag eller han kristna”, sa hon. ”Vi gifte oss och han har verkligen hjälpt mig, utan att veta om det, att hitta min väg. Men han är inte nödvändigtvis på samma sida. På vissa sätt är han det – han stöttar mig mycket, vi går i kyrkan tillsammans varje söndag, han stöttar alltid mig och vi ber tillsammans.”

”Men det finns en del av [Reyes] som fortfarande ifrågasätter, och efter att ha fått så mycket påhopp från människor så spillde det över på min man. Jag minns nästa morgon, han sa: ’Babe, jag vill inte vara en del av det.'”

Hon fortsatte: ”Om de här människorna verkligen brydde sig om mig eller min man så skulle jag hoppas att de istället för att plocka isär oss eller honom bara bad för oss”, sa hon.

”Det är redan tillräckligt svårt i verkliga livet att gå igenom allt detta.”