KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”Kontroversiell pastor i hetluften för uttalanden om homosexualitet”

Skådespelaren Mark Wahlbergs framgångar tillskrivs sin kristna tro och böneliv enligt en ny intervju.

Oscar-nominerade skådespelaren Mark Wahlberg har sagt att hans tro och hans böneliv är huvudorsakerna bakom hans framgång, och beskriver sin kristna tro som ”det främsta” i allt han gör. Han berättade för Christian Headlines: ”Jag tillskriver all min personliga och professionella framgång till min tro och att hantera alla svårigheter i livet, alla oväntade saker som ständigt kommer din väg, särskilt om du har turen att bli äldre – då upplever du mycket död, mycket lidande, mycket förlust.”

Den 52-årige skådespelaren tillade: ”Och i alla dessa saker kan jag hantera dem för jag får stor tröst från min tro. Så jag vill bara dela med mig av det till människor. Människor vill alltid veta, ’Vad tillskriver du din framgång till?’ Och det är i centrum för allt.”

Tillsammans med Jonathan Roumie från The Chosen medverkade Wahlberg i en reklamfilm för den katolska böneappen Hallow under Super Bowl 2024. På Askonsdag gjorde skådespelaren flera framträdanden på nationell amerikansk television, inklusive i The Late Show med Stephen Colbert, med en askformad kors på sin panna.

År 2022 producerade och spelade Wahlberg huvudrollen i biografiska dramat Father Stu, som berättar historien om en katolsk präst som behållit sin tro när han utvecklade en muskelsjukdom. I hans senaste film Arthur the King gestaltar Wahlberg en idrottsman, Mikael Lindnord, vars lag tävlar i en utmanande äventyrslopp i Dominikanska Republiken när de stöter på en övergiven hund med allvarliga sår.