KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Lärare hittad död i kyrka timmar efter att ha iscensatt julevangelium

En lärare har hittats död i en kyrka i London där hans elever hade framfört sin julspel bara några timmar tidigare.

En lärare har hittats död i en kyrka i London där hans elever hade framfört sitt julevangelium bara några timmar tidigare. Mannens kropp upptäcktes på St Matthew’s kyrka i Bayswater strax före klockan 9 på morgonen den 5 december. Han sägs ha organiserat föregående kvälls julspektakel i kyrkan.

Prästen, Reverend Will Coleridge, hittade kroppen på scenen följande morgon. Den 52-årige mannen, som inte har namngivits, var lärare på Pembridge Hall School i Notting Hill, en prestigefylld privatskola för flickor i åldern fyra till elva år.

Reverend Coleridge sa: ”Vi hade tyvärr en olycklig händelse här på måndagskvällen. Det hände inne i kyrkan. Jag kan inte säga för mycket men det är fruktansvärt. Jag kände den avlidne till viss del. Självklart är julföreställningen här inställd nu – de kommer att göra den på annan plats, vilket är förståeligt.”

Pembridge Halls rektor, Sophie Banks, sa: ”Vi är alla djupt ledsna över den nyligen bortgångna medlemmen av vår skolas gemenskap. På skolans vägnar vill vi framföra vårt uppriktigaste deltagande till deras familj och vänner. Medan vi gemensamt tar oss igenom denna utmanande period kommer vi att fokusera på att stödja våra elever och kollegor.”

Polisen sa att mannens död var oväntad, men att den för närvarande inte betraktas som misstänkt. Lärarens närmaste anhöriga har informerats om händelsen.