KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”New Study Finds Benefits of Exercise for Mental Health”

Efter en tung besvikelse, prisade amerikansk fotbolls huvudtränare från Colorado, Deion Sanders Gud i en presskonferens, och betonade vikten av positiv förstärkning.

Amerikansk fotbollstränare i Colorado, Deion Sanders, prisade Gud under en presskonferens efter en tung förlust. Hans sida hade just blivit besegrade med 42-6 mot Oregon Ducks i Eugene på lördagen. På presskonferensen prisade tränare Sanders fortfarande Gud och sa: ”Först och främst tackar jag Herren.” Han erkände Oregons styrkor och Colorados brister med nåd och ödmjukhet. ”Herre, vi tackar dig genom allt detta. Vi prisar dig konsekvent eftersom du förtjänar allt lov. Vi älskar dig och förstorar dig, vinst eller förlust. Vi gör det för att med dig finns det ingen förlust. Tack Jesus”, skrev han på Instagram.

Sanders, trots motgången, försökte höja sina spelares moral och betonade vikten av uppmuntran och positiv förstärkning i sådana tider. Han tror på att använda sådana ögonblick som möjligheter att lyfta, istället för att dra ner. Han fortsatte: ”Det här är den typen av möjlighet du har som tränare, som man, som en fader, att lyfta dem – inte bara skjuta ner dem, du måste lyfta dem.”

Sanders skrev även på X, tidigare Twitter: ”JESUS ÄR MIN HERRE OCH FRÄLSARE, så vänj er vid att jag försöker hans namn dagligen.” Det fick 1,8 miljoner visningar. Tränaren, som spelade i NFL från 1989-2005, har regelbundet varit öppen om sin kristna tro.