KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”New Study Reveals the Health Benefits of Exercise” Ny studie avslöjar hälsofördelar med motion

En amerikansk gospelartist hamnade i trubbel med en flygvärd hos Delta efter att hon insisterade på att sjunga för passagerare runt omkring sig trots att hon fått beskedet att sluta med det.

En amerikansk gospelartist hamnade i trubbel med en flygvärdinna från Delta efter att hon insisterade på att sjunga för passagerarna runt omkring henne trots att hon blivit tillsagd att sluta. I en video som Bobbi Storm publicerade på Instagram kan man se hur flygvärdinnan teller Storm att sätta sig ner. Hon gör det motvilligt efter att ha sagt att säkerhetsbältesskylten är släckt, men fortsätter sedan att presentera sig för passagerarna och tillkännager att hon precis har blivit nominerad till två Grammy-priser.

När hon delar namnen på sina sånger, avbryter flygvärdinnan och säger: ”Kan du vara tyst?” Storm svarade att passagerarna ”tyckte om det.” ”Nåväl, jag gillar det inte”, sa flygvärdinnan. ”Jag ber dig, kan du vara tyst?”

”Kommer jag att hamna i fängelse om jag inte är det?” argumenterade Storm. Flygvärdinnan blev mer frustrerad och bad henne svara på hans fråga. ”Är du redo och kan vara tyst just nu?” Storm sa att hon gjorde det som ”Herren” sa åt henne att göra.

”Jag ställer en fråga, ja eller nej?” frågade Delta-anställda. ”Jag är din flygledare; jag behöver att du följer mina instruktioner. Mina instruktioner är att du svarar på min fråga. Kan du vara tyst just nu?”

Storm frågade sedan vad de runt omkring henne tyckte om hans begäran, men möttes av tystnad. Delta-anställda berättade sedan för sångaren att hon ”inte skulle få flyga” om hon inte kunde vara tyst. Storm började då dra sig tillbaka. Hon sa: ”Om det är fallet så är det okej … om du är personen som har ansvaret för allt, så är det okej.”

Efter att flygvärdinnan hade gått därifrån beslutade hon ändå att uppträda, men med låg röst. Hon förklarade att hon hade gjort liknande uppträdanden på flygningar tidigare och att ingen hade haft några problem med det.

Videon på händelsen har cirkulerat på sociala medier, där de flesta tycker att Storm var i fel. En Instagram-användare kommenterade: ”Detta är en av de mest självupptagna sakerna jag har sett. Tror du att reglerna inte gäller dig bara för att du är Grammy-nominerad och planet är din scen? Jobba på den självkänslan tjejen.” En annan person kommenterade på Twitter: ”Hennes intentioner är goda, men på fel plats och vid fel tidpunkt. Vissa människor tror verkligen att de är huvudpersonen i allas historier.”

I en uppföljningsvideo sa Storm att Delta Airlines hade kontaktat henne för att be om ursäkt. Hon bildtextade videon: ”Fall avslutat och återigen, GUD FÅR ÄRAN!!!! Tack @delta chefer för att ni tog kontakt och rättade till detta med mig!!!”

Samtidigt sa en Delta-representant till The Independent att de hade varit i kontakt med kunden [Storm], ”för våra kunders och besättnings säkerhet är det alltid viktigt att följa besättningsinstruktioner.”

Storm medverkar på Maverick City’s nya album, The Maverick Way, som nyligen har fått två Grammy-nomineringar. Med tanke på spänningen kring nomineringarna sa hon att hon ville ”sprida kärlek” och aldrig hade för avsikt att störa passagerare.