KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Niklas Piensoho: ”Frälsningen kommer inte från Alvik”

1 min lästid
För närvarande diskuteras situationen kring Niklas Piensoho och eventuella förändringar inom Equmeniakyrkan i Sändarens podcast.

Tyvärr kan jag inte processera HTML-dokument eller visa innehållet från länken du har gett mig. Jag är en textbaserad AI och kan bara generera text baserat på den givna informationen. Vänligen ge mig ytterligare detaljer eller information så kan jag hjälpa dig med att skriva en artikel utan rubrik med en formell ton och max 200 ord.

Kyrkvana språkröret avgår

Märta Stenevi avslöjade inför valet 2022 betydelsen av kristna värderingar i sin roll som språkrör, men har nu meddelat sin

Prat med barn ger snabbare tal

Antalet ord barnet hör påverkar inlärning av tal, inte kön, utbildningsnivå eller flerspråkighet, enligt studien.

En ödmjuk begäran

Ett konservativt presbyterianskt trossamfund hoppas att President Bidens administration ”fördömer synden” hos transsexuella ingrepp för minderåriga.