KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Pågående upplivning är så spännande

2 min lästid
En kristen försvarstalare uppmuntras att se att istället för att titta på bollen falla, firade över 100 000 ungdomar runt om i landet det nya året med andliga uppvaknanden.

Ungdoms- och kulturföraren Alex McFarland, vars ministär välkomnar över 1 200 tonåringar till apologicläger varje sommar, säger att det är uppmuntrande att se att unga människor är ”lika hungriga efter Herren som en törstig person skulle vara efter kallt vatten en het sommardag.”

”Detta är så spännande och det borde verkligen ge uppmuntran till människor som är oroade över den andliga riktningen i vårt land”, konstaterar han. ”Gud rör sig och Gud rör sig starkt i många unga människors liv. Vi ber bara att det sprids.”

Enligt evangelisten Matt Browns senaste inlägg på X så var 55 000 personer på Passion i Atlanta, 10 000 personer på Cross Con i Kentucky, 12 000 på Hearts on Fire i Tennessee och många fler deltog i sammankomster i Iowa, Missouri och andra platser – för att inte tala om miljontals människor som samlades i sina lokala kyrkor runt om i världen.

”Bibeln säger att Gud lönar dem som flitigt söker Honom (Hebreerbrevet 11:6) och låt mig uppmuntra människor överallt … att Jesus är lika nära som ett böneanslag”, säger McFarland. ”Gud önskar att vara en del av varje persons liv och vi behöver Herren.”

”Oavsett ålder har Gud en plan för ditt liv och det börjar med en personlig relation med Jesus Kristus”, fortsätter apologeten. ”Det är tillgängligt för varje person, börjande med en bön, kanske till och med nu.”

CBN rapporterar att ”den äkta andliga utgjutelsen som började år 2023 fortsätter i början av det nya året.”