KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”Podd: Vad krävs av en kyrkoledare”

1 min lästid
I veckans Sänd.Samtalet diskuteras nomineringen av Filadelfias Niklas Piensoho och de kriterier som krävs för en kyrkoledare.

Dokumentet som jag har fått är en HTML-kod som innehåller en div-element med en klass och ett iframe-element med en src-länk till en inbäddad spelare. Tyvärr kan jag inte processa detta dokument för att generera en artikel utan rubrik. Jag kan dock förklara vad varje element gör och dess egenskaper.
Div-elementet har en klass ”bg_col_content pg-text pg-paragraph”. Detta kan användas för att styla och formatera innehållet i div-elementet.
Iframe-elementet har en titel ”Embed Player” och har en bredd och höjd satt till 100% och 188px. Det visar en inbäddad spelare från src-länken som ges. Dess rullning är ställd på ”no” och ramen är satt till ”none” och dess overflow är gömd.
Jag kan därför inte skapa en artikel från detta dokument, men jag kan förklara dess struktur och användning.

Kyrkvana språkröret avgår

Märta Stenevi avslöjade inför valet 2022 betydelsen av kristna värderingar i sin roll som språkrör, men har nu meddelat sin

Prat med barn ger snabbare tal

Antalet ord barnet hör påverkar inlärning av tal, inte kön, utbildningsnivå eller flerspråkighet, enligt studien.

En ödmjuk begäran

Ett konservativt presbyterianskt trossamfund hoppas att President Bidens administration ”fördömer synden” hos transsexuella ingrepp för minderåriga.