KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Sändaren laddar för goda möten under årets Hönökonferens

Möjlighet att träffa Sändaren kommer att finnas under Hönökonferensen, där vi även kommer att rapportera, erbjuda specialerbjudanden på prenumeration och bjuda på kaffe.

Sändarens närvaro på Hönökonferensen, den största konferensen anordnad av en Equmeniakyrka, är en fortsatt satsning. Enligt chefredaktör Robert Tjernberg är det av stor betydelse för den svenska kristenheten att ha denna typ av mötesplatser idag, och de vill självklart vara närvarande där det händer. Under hela veckan kommer Tjernberg vara på plats, vilket ger honom en fantastisk möjlighet till givande samtal med läsare och engagerade människor. Dessa möten resulterar ofta i nya idéer och inspiration.

Sändarens närvaro kommer att märkas inte bara genom rapportering på webben och i tidningen, utan även genom försäljare som kommer erbjuda exklusiva erbjudanden. Dessutom kommer förra årets succé med kaffevagn och glass att återkomma. Tjernberg avslöjar att alla som tar ett erbjudande under veckan kommer att få glasskuponger, och förhoppningsvis kommer de även kunna bjuda på mjukglass till alla, precis som förra året. Enligt Tjernberg var kafévagnen särskilt uppskattad förra året, och den kommer därför göra comeback.

Det som Tjernberg ser mest fram emot är det omfattande programmet som Hönökonferensen erbjuder under temat ”Välkommen hem” i år. Han nämner särskilt Ida-Maria Brengesjö, en evangelist i Equmeniakyrkan, som en fantastisk talare som på ett enkelt och lättfattligt sätt kan berätta om kristen tro och hur den kan vara till hjälp i livet. Han tror att många som inte kände till detta tidigare upptäckte det förra året.

Även andra kända namn såsom Anton Ahlmark, Sara Spencer och Johanna Samuelsson kommer vara närvarande på konferensen. Martina Lardmo och Victoria Wikberg kommer tillbaka med sina populära barnmöten. Jonas Lund, pastor i Tibro, och Ida-Maria Brengesjö delar på mötena klockan 19, medan Anders-Petter Sjödin och Sara Spencer delar på bibelstudierna. Gustav Marklund, pastor i Korskyrkan Örebro, kommer hålla i unga bibelstudier.

Som en extra krydda under årets konferens kan man även se fram emot att rocklegenderna i Jerusalem återvänder och redan på fredag ger en konsert i konferenshallen.