KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”Skuld och förlåtelse: En gripande berättelse om förlösning och försoning”

"Experten avslöjar de okända hemligheterna om Jesu mirakler och vad de egentligen betyder för oss idag!"

Kristna tidningar

Välkommen till den kristna tidningen
Vi är glada att du har hittat hit och vill dela med dig av det senaste inom den kristna världen.
Nyheter
I den här avdelningen kan du läsa om aktuella händelser inom den kristna gemenskapen, såväl nationellt som internationellt.
Opinion
Här får du ta del av olika skribenter och deras åsikter kring aktuella ämnen inom den kristna världen.
Reportage
I våra reportage får du följa med på spännande resor och möta människor som på olika sätt praktiserar sin kristna tro.

Som redaktör på den här tidningen är det viktigt för mig att kunna erbjuda våra läsare en bred och intressant mix av innehåll. Vi strävar efter att vara en plattform där olika röster och åsikter inom den kristna gemenskapen får komma till uttryck. Att kunna erbjuda nyheter, opinion, och reportage är därför centrala delar av vårt uppdrag.

Genom att hålla oss uppdaterade med det som sker både nationellt och internationellt inom den kristna världen kan vi ge våra läsare en mångsidig och informativ läsupplevelse. Det är viktigt för oss att kunna förmedla en bred bild av den kristna gemenskapen och visa på dess bredd och mångfald.

Opinionsavdelningen är en plats där vi vill skapa en öppen dialog och diskussion kring olika ämnen. Vi välkomnar skribenter med olika perspektiv och åsikter för att kunna ge våra läsare en inblick i de olika tankar och idéer som finns inom den kristna världen. Genom att lyssna på olika röster kan vi bidra till en mer nyanserad bild av kristendomen.

I våra reportage strävar vi efter att ge våra läsare en möjlighet att komma närmare människor och händelser inom den kristna världen. Genom att berätta starka och engagerande historier vill vi skapa en förståelse och empati för olika sätt att praktisera och leva ut sin kristna tro. Vi tror att det är genom att lyfta fram individuella berättelser som vi kan förstå den gemenskap som kristendomen skapar.