KRISTNA NYHETSBYRÅN

Söder och Billström i Pride-bråk

Lästid: 1 minut
Utrikesminister Tobias Billström (M) har starkt reagerat på Riksdagsledamoten Björn Söders (SD) påstående att Pridefestivalen legitimerar pedofili.

Exempel på HTML-dokument

Rubrik
Detta är ett exempel på ett HTML-dokument. HTML står för HyperText Markup Language och används för att strukturera och formatera webbsidor.
HTML-dokument består av olika element som används för att markera upp och definiera olika delar av sidan. Här har vi en rubrik med texten ”Rubrik” och två stycken paragrafer med texten ”Detta är ett exempel på ett HTML-dokument.” och ”HTML-dokument består av olika element som används för att markera upp och definiera olika delar av sidan.”
Elementen i HTML kan användas för att formatera text, skapa länkar, infoga bilder och mycket mer. Det är det mest grundläggande språket för att skapa och publicera webbsidor på internet.

En artikel utan rubrik om HTML-dokument
HTML står för HyperText Markup Language och används för att strukturera och formatera webbsidor. HTML-dokument består av olika element som används för att markera upp och definiera olika delar av sidan. Här har vi en rubrik med texten ”Rubrik” och två stycken paragrafer med texten ”Detta är ett exempel på ett HTML-dokument.” och ”HTML-dokument består av olika element som används för att markera upp och definiera olika delar av sidan.”. Elementen i HTML kan användas för att formatera text, skapa länkar, infoga bilder och mycket mer. Det är det mest grundläggande språket för att skapa och publicera webbsidor på internet.