KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Speciellt stadsråd hålls i ’ögonblick vi inte får missa’

Kristna i Amerika fortsätter att be för Israel efter terroristattentaten den 7 oktober.

Den sponsrade händelsen ”Stand With & Pray for Israel” ägde rum igår kväll på Village Church i Blythewood, SC. Evenemanget, som sponsrades av Family Research Council (FRC) som en del av deras Pray Vote Stand-konferenser, lockade många som samlades för att stödja och be för det judiska folket och Israels stat.

FRC:s president Tony Perkins betonade vikten av att amerikaner står enade med Israel, deras starkaste och mest trogna allierade i Mellanöstern, i svaret på den brutala attacken från Hamas och för att förebygga framtida attacker. Han uppmanade också till böner för Israels seger över sina fiender och för att Guds övernaturliga frid ska omfamna hela landet.

Under evenemanget citerade Perkins också Bibelns bok Genesis 12:3 och betonade att det löftet fortfarande är gällande idag utan något utgångsdatum.

Tidigare ambassadör David Friedman tackade alla för deras böner och bad dem att fortsätta be för freden i Jerusalem, för soldaterna och deras familjer, för gisslan och deras familjer, samt för första insatsstyrkor.

Före detta medlem i representanthuset Michelle Bachmann betonade att Israel behöver oss mer än någonsin nu och att vi inte får misslyckas i detta ögonblick. Hon uppmanade till en solidarisk hållning gentemot det judiska folket för att se framgång i deras strävan.

Pensionerade Generalen Jerry Boykin uttryckte sin besvikelse och ilska över det som händer på amerikanska universitetscampus och uppmanade troende att uppmana varje person som någonsin har sagt något kränkande om en jude att knäböja och ångra sig. Han betonade nödvändigheten av att stå med Israel nu, inte låta dem vinna och inte låta Hamas vinna.

Evenemanget avslutades med en diskussionspanel i kommentarsfältet.