KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Stjärnangriparen Osimhen ’lade allt i Guds händer’ när Saudiarabiens Pro League kallade

Napoli-anfallaren Victor Osimhen säger att han "lade allt i Guds händer" när han tog "det stora beslutet" att inte ansluta till Al-Hilal i den saudiska pro-ligan.

Napolis anfallare Victor Osimhen säger att han ”lade allting i Guds händer” när han fattade ”det enorma beslutet” att inte gå med i Al-Hilal i den saudiska Pro-League. Sommarrapporter indikerade att Osimhen, som värderades till 173 miljoner pund av Napoli, skulle gå med i Al-Hilal, som redan hade värvat Wolves kapten Ruben Neves och Neymar. Nigerias anfallare gjorde 31 mål i alla tävlingar förra säsongen och hjälpte Napoli att vinna den italienska ligatiteln, deras första seger sedan 1990. Osimhen betraktas som en av de mest elitspelarna i dagens fotboll och han har kopplats samman med intresse från Premier League-klubbar som Chelsea och Manchester United. I en intervju 2021 med The Cable förklarade Osimhen hur hans förtroende för Gud påverkar hans förberedelser inför matcherna. ”Det är ganska enkelt för mig. Innan jag går på matcher lyssnar jag på gospelmusik, och innan jag lämnar mitt hotellrum lämnar jag alltid allting i Herrens händer. Jag ber.”