KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

The Chosen säsong 4 äntligen här på streaming!

Kristen tidning exklusivt avslöjar: TV-serie fördröjd på grund av juridisk tvist med före detta partner.

Efter månader av förseningar och en legal tvist kommer den första episoden av The Chosen, säsong fyra, att släppas i showens app klockan 19:00 östern på söndag.

”Det långa väntandet är äntligen över. Responsen från de som har sett Säsong 4 på bio var att detta är vår bästa säsong, så jag längtar efter att leverera dessa avsnitt gratis och enkelt till världen”, sa Dallas Jenkins, skaparen, producenten och regissören av den enormt populära TV-serien om Jesu liv, i en pressrelease på onsdagen.

Jenkins meddelade först att Säsong 4 skulle försenas till appen i början av mars, med hänvisning till legala frågor som anledning till förseningen. Säsongen hade premiär på bio i februari 2024, och efter förseningen meddelades det att alla åtta avsnitt skulle släppas på bio veckan före påsk till ett rabatterat pris.

The Chosen kommer att släppa två nya avsnitt i veckan på appen genom hela juni, på söndagar och torsdagar. Jenkins sa att Säsong 4 DVD:er också skickas ut, vilket gör det möjligt för tittare att se alla åtta avsnitt på en gång.

Tvisten bakom förseningen involverade The Chosen LLC, ett företag som nu har 65 heltidsanställda, och dess tidigare partner Angel Studios, ett mediebolag baserat i Provo, Utah.