KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Trots år av övergrepp från sin pappa – Guds kärlek vek aldrig från Lena

1 min lästid
Lena Morin Nilsén, grundaren av NxtMe och författaren till "Aldrig kunde han döda mig", delar i en podcast med chefredaktör Robert Tjernberg hur Gud alltid hintade om sin kärlek.

Det givna HTML-dokumentet innehåller en inbäddad länk till en podcastavsnitt med Lena Morin. Tyvärr kan jag inte processa innehållet i denna länk. Därför kan jag inte skapa en artikel utifrån den angivna HTML-koden. Om du kan ge mig texten i dokumentet direkt, skulle jag vara mer än glad att hjälpa dig att skapa en artikel med max 200 ord och i en formell stil.

Kyrkvana språkröret avgår

Märta Stenevi avslöjade inför valet 2022 betydelsen av kristna värderingar i sin roll som språkrör, men har nu meddelat sin

Prat med barn ger snabbare tal

Antalet ord barnet hör påverkar inlärning av tal, inte kön, utbildningsnivå eller flerspråkighet, enligt studien.