KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”Upptäck den ultimata guiden för ett meningsfullt liv: Kompass för livet!”

Nya teologiartiklar av Tomas Nygren från Budbäraren - ett måste för dig som vill fördjupa din tro!

Att förstå den kristna tron och dess koppling till livet är avgörande, enligt lektor Tomas Nygren från Johannelunds teologiska högskola. Kunskapen hjälper oss att leva, tro och vittna om Gud. En ny bok, ”Kompass för livet”, sammanfattar tron och dess praktiska konsekvenser i korta kapitel. Boken är inte en torr teori, utan presenterar tron som en levande verklighet enligt Tomas.

I bokens slut finns diskussionsfrågor för enskild eller gemensam fördjupning. Adam Govik, konsulent i Vasakyrkan i Umeå, betonar bokens bredd och hur den kan vara till nytta för både nyfrälsta och de som vuxit upp i kyrkan. Med fokus på att utrusta och träna lärjungar är boken ett verktyg för att fördjupa och stärka tron hos läsaren.

För den som söker sprida budskapet eller inspirera andra finns möjlighet att dela boken ”Kompass för livet” via sociala medier. Genom att dela boken på plattformar som Facebook eller Twitter kan fler människor få ta del av dess innehåll och kanske också hitta vägledning och inspiration i sin egen tro. Att sprida ordet om verktyg som detta kan vara en viktig del av att uppmuntra och stärka kristna gemenskaper.

Saknad sida: Har Gud gått vilse?

”Upptäck den otroliga sanningen om Guds kärlek och nåd – ett livsförändrande budskap!”

”Inspirerande upptäckt om Guds kärlek och nåd