KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Våld mot politiker hotar demokratin

1 min lästid
En ökande förekomst av hot och trakasserier mot kvinnliga politiker med höga befattningar tystar och undertrycker dem i större omfattning än sina manliga motparter, vilket i förlängningen hotar demokratin.

Exempel på HTML-dokument

Rubrik
Denna artikel handlar om HTML-dokument och dess struktur.
HTML, eller HyperText Markup Language, är det mest använda språket för att skapa webbsidor och websidor. Det ger en strukturerad layout för att visa innehåll på internet och tillåter oss att länka till andra dokument, bilder och filer. HTML använder sig av ”taggar” för att kunna skapa olika element som rubriker, stycken, bilder och länkar.
I det givna dokumentet finns en rubrik, ”Rubrik”, och två stycken. Styckena ger en kort och koncis förklaring av vad HTML är och hur det används. En huvudrubrik, eller h1-taggen, används för att ge en tydlig indikation om ämnet för artikeln.
Det är viktigt att skapa en välstrukturerad HTML-kod för att säkerställa att webbsidan visas korrekt i olika webbläsare och enheter. Detta kan uppnås genom att använda korrekta taggar och hierarki.

Kyrkvana språkröret avgår

Märta Stenevi avslöjade inför valet 2022 betydelsen av kristna värderingar i sin roll som språkrör, men har nu meddelat sin

Prat med barn ger snabbare tal

Antalet ord barnet hör påverkar inlärning av tal, inte kön, utbildningsnivå eller flerspråkighet, enligt studien.

En ödmjuk begäran

Ett konservativt presbyterianskt trossamfund hoppas att President Bidens administration ”fördömer synden” hos transsexuella ingrepp för minderåriga.