KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Världens mest kända brottare blir döpt

Hulk Hogan och hans fru döptes vid Indian Rocks Baptist Church i Florida, vilket fick honom att känna total överlåtelse och hänge till Jesus.

En av WWE:s mest kända brottare, Hulk Hogan, har döpts vid 70 års ålder tillsammans med sin fru. Hogan, vars riktiga namn är Terry Gene Bollea, delade bilder från ceremonin i Indian Rocks Baptist Church i Florida via sitt Instagramkonto på onsdagen. ”Total överlämnelse och hängivenhet till Jesus är den bästa dagen i mitt liv. Inga bekymmer, ingen hat, ingen dom… bara kärlek!” skrev han. Han hjälpte också sin fru, Sky Daily Hogan – som han gifte sig med i september – att doppa sig i vattnet. Både Hulk och Daily kom upp med stora leenden. Hulk bar sin karakteristiska bandana – denna gång i vitt – tillsammans med en matchande T-shirt och en silverkors-halsband. Indian Rocks Baptist Church delade även ögonblicket på sitt eget Instagram och skrev: ”Gud gör fantastiska saker på Indian Rocks”. Hogan gick först ut offentligt med sin tro i april via ett inlägg på X: ”Jag accepterade Jesus som min frälsare när jag var 14 år gammal, och träningen, bönerna och vitaminerna håll mig kvar i spelet. Men nu när jag är ett med Gud, gör temat om överlämning, tjänst och kärlek mig till den riktiga huvudhändelsen som kan krossa vilken jätte som helst med kraften från min Herre och Frälsare, och så är det, även nu bror, AMEN!”