KRISTNA NYHETSBYRÅN

Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

”Kyrkan varnas: Akta er för vridna bibelsyner”

Teologen varnar: Homosexuella aktivister vill inte samexistera med kristendomen, då deras världsbilder krockar.

Colin Smothers, chef för Council of Biblical Manhood and Womanhood, hävdar att LGBT-rörelsen i grund och botten vill besegra kristendomen som en motstående världsåskådning. För att uppnå det målet vrider Vänstern ofta bibelns språk för att uppfylla sina mål.. Smothers berättade för ”Washington Watch” programledaren Jody Hice om det han såg när Biden-administrationen valde att utropa samma dag som kristna runt om i världen firade uppståndelsen av Jesus Kristus från de döda till Transgender Day of Visibility.. Vita huset proklamerade på långfredagen att påskdagen är Transgender Day of Visibility i Amerika, en årlig händelse som sammanföll med påsken.. ”Transpersoner är en del av vårt lands väv. Oavsett om de tjänar sina samhällen eller i militären, uppfostrar familjer eller driver företag, hjälper de Amerika att blomstra. De förtjänar, och har rätt till, samma rättigheter och friheter som varje annan amerikan, inklusive den mest grundläggande friheten att vara sin sanna själ,” stod det i proklamationen.. Presidentens officiella Twitter-konto på påskdagen postade en påminnelse:.

Men budskapet som postades av antingen presidenten eller en handler, en hänvisning till Genesis 1:27, uteslöt avsiktligt halva versen, tror Smothers.. ”Om du tittar på Genesis 1:27, ja, Gud skapade oss alla i Hans bild, direkt efter det står det att Han skapade oss till man och kvinna i Hans bild. Vad vi såg Biden göra genom att använda just den versen, Genesis 1:27, i sitt deklaration, är att använda och vrida skrifterna på ett mycket motsatt sätt än det som ursprungligen var tänkt, inte bara av dess mänskliga författare, Mose, utan också den gudomliga författaren,” sa Smothers. ”Det är exakt hur fienden använder skrifterna. Det är något som alla kristna överallt bör vara upprörda över.. I regel kommer en världsåskådning att ha flera grundläggande principer. Den kommer att försöka besvara frågor om ens ursprung, identitet, mening och syfte, sa Smothers..

LGBTQ världsbilden attackerar tron.. ”Vid varje punkt möter LGBT-ideologin det kristna grundbudskapet. Du är inte en Gud-skapad varelse. Du är självskapad. Vem är jag? Du är inte en person som får en identitet och en bekräftelse av din personlighet från en skapande Gud, en välvillig skapande Gud, utan istället, jag kommer att självskapa min identitet, och hur mina känslor kommer att styra mig idag, det är vad jag kommer att följa,” sa Smothers. ”Punkt för punkt kan du se hur LGBT-ideologin verkligen är ett direkt hot och en utmaning mot en mer grundläggande kristen förståelse av världen.. Det är viktigt för kristna att känna och förstå Guds ord när motstående världsåskådningar försöker förvränga det för sina egna syften.. ”Vi behöver veta vad det är som Guds ord säger. När fienden vrider ordet, när fienden använder bibelns ordförråd och grammatik, säger vi inte bara, ’Åh, det låter som kristendom,’ vi kan förstå när det är motsatsen, att det är i direkt motsättning till det sätt detta ord ursprungligen var tänkt,” sa Smothers.

Kristna måste konfrontera angrepp från LGBTQ-samhället direkt.. ”Vi behöver inte checka in vår kristna tro vid dörren till vårt arbetsplats, vid dörren till vårt kafé. Vi checkar inte in vår tro när vi går ut genom dörrarna till vår egen kyrka. Vi lever som kristna överallt,” insisterade han. ”Vi vet verkligen att det är vad Vänstern gör. Vänstern smugglar in sina övertygelser och ideologi i det offentliga rummet, och kristna har varje rätt att göra detsamma.”.